Svečanost uručenja rješenja i ključeva stanova hrvatskim ratnim vojnim invalidima

23.03.2024. 11:59:00

U organizaciji Ministarstva hrvatskih branitelja, u ponedjeljak, 25. ožujka, u Gradskoj knjižnici Zadar, ul. Stjepana Radića 11b, održat će se svečanost uručenja rješenja i ključeva stanova hrvatskim ratnim vojnim invalidima.

Svečanost počinje u 10 sati i predviđeno trajanje je do 10:45, a ključeve petorici HRVI uručit će potpredsjednik Vlade i ministar hrvatskih branitelja Tomo Medved.

Svečanosti će nazočiti i ministar regionalnog razvoja i fondova EU Šime Erlić, ministar pravosuđa i uprave Ivan Malenica, državni tajnik u Ministarstvu hrvatskih branitelja Darko Nekić, župan Zadarske županije Božidar Longin i gradonačelnik Grada Zadra Branko Dukić te predstavnici udruga iz Domovinskog rata s tog područja.
 
Također, istoga dana u 9 sati ministar Medved sastat će se u Biogradu na Moru s gradonačelnikom Ivanom Knezom kod Hotel Adria, Augusta Šenoe 42, kako bi zajedno obišli potencijalne lokacije za izgradnju veteranskog centra.

Izvor: Portal dnevnih novosti

Izvorni autor: Dražen Šemovčan Šeki/Foto: wikipedia

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.