Thompson objavio svoju manje poznatu pjesmu: 'Trebalo je snimiti spot za ovo'

17.03.2024. 17:52:00

'SVAKA PJESMA PUNA EMOCIJA'

Pjevač Marko Perković Thomspon na svojoj Facebook stranici je u nedjelju podijelio svoju manje poznatu pjesmu "Put u raj". 

"Do mudrosti svake čovjek doprije, dano mu da tajne svijeta otkrije, otkud' stiže, kuda ide, kamo teži, taj misterij svijeta u srcu mu leži. Ruka koja daje, koja oprašta, srce što ne mrzi nikoga, svaki krik, suza, ime i domovina, to što Nebo piše tajna je i istina. Živi u Ljubavi jer baš svaki novi dan u Božji dlan je ucrtan. Uzmi križ i nosi ga, to je put čovjeka do neba", dio je pjesme koju je pjevač podijelio na stranicama. 

"Uzmi križ i nosi ga, put u raj nije posut ružama. Ne laži, ne kradi, moli se i radi. Priđi i pomogni, nikom' ne odmogni. Pjevaj o slobodi, i neka Bog te vodi, blagoslovljen k'o tud' hodi. Put je samo jedan, biti Njega vrijedan. Rajska riječ od zlata, otvara nam vrata. Živi u Ljubavi jer baš svaki novi dan u Božji dlan je ucrtan. "Ora et labora znaj, to je put u vječni raj i život nije kraj i moliti, raditi...", nastavak je ne toliko poznate pjesme.

Brojni obožavatelji komentirali su ispod Thompsonove pjesme. "Prekrasna pjesma kao i sve druge koje je otpjevao. Kome je na prvom mjestu ljubav prema Bogu, obitelji i domovini nikada neće pogriješiti iako će uvijek ići trnovitim putem. Jako malo ih je koji ustraju, ali vrijedi. Marko tebe i tvoju obitelj neka uvijek i svugdje prati Božji blagoslov BTB", rekla je jedna osoba. 

'A što reći nego sve pohvale' 

"Uživam u divnim riječima našeg Thompsona. Koliko ljubavi izlazi iz njegovih pjesama, posebno prema dragom Bogu, obitelji i domovini. Nadam se Marko da ćemo vas uskoro slušati i uživo. Potrebni su nam vaši koncerti više nego ikad", "Put u raj to je Božji Dar. Sve dobro obitelji Perković i ekipi koja nam daje bogati sadržaj i nadahnjuje pjesmama", komentirali su drugi.  

"Svaka pjesma puna emocija vjera,ljubav i domovina", "Bravo Marko", "Prekrasna pjesma", "Trebalo je snimiti spot za ovo", "A što reći nego sve pohvale", bili su to još neki od brojnih oduševljenih komentara. Thompson je zadnjih dana vrlo aktivan na mrežama. Prije nekoliko dana sve je podsjetio i na pjesmu "Zemlja heroja" koju je otpjevao s brojnim poznatim pjevačima. 

Osim Thompsona pjesmu "Zemlja heroja" otpjevali su Stanko ŠarićTomislav Bralić, Ex Ladarice, Mate BulićDražen Žanko i Mario Rucner. Autor pjesme je Mario Rucner, brat poznate violončelistice Ane Rucner.  Rucner je rekao kako je pjesma spomenica i zahvalnica svima koji su dali doprinos u stvaranju Republike Hrvatske. 

Izvor: Direktno.hr

Izvorni autor: im/Foto: snimka zaslona/YouTube

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.