Todorić je bio pozitivan na koronavirus

24.07.2020. 12:31:00

'Testiran sam u Zavodu za javno zdravstvo 8. srpnja', potvrdio je za N1

Ivica Todorić bio je pozitivan na koronavirus, javlja N1.

“Testiran sam u Zavodu za javno zdravstvo 8. srpnja i bio sam pozitivan. Određena je 14-dnevna izolacija meni i još tri osobe, ona je istekla”, potvrdio je bivši šef Agrokora za N1.

Obitelj negativna

Kako kaže, zbog njega je određena samoizolacija osobama s kojima je bio u kontaktu. “Mogu potvrditi da na tri osobe kojima je zbog mene određena samoizolacija niti na neku treću osobu nisam prenio virus. Očito sam primio malu količinu virusa, jer sam za vrijeme izolacije imao dva dana navečer temperaturu 37,3”, rekao je Todorić za N1 i poručio da se osjeća dobro.

Prema informacijama Telegrama testirali su se i ostali članovi obitelji, no nitko nije pozitivan osim 69-godišnjeg poduzetnika optuženog u slučaju Agrokor.

Izvor: Telegram.hr/Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.