Tomislav Karamarko: Dragi Josipe hvala ti na žrtvi. Ima nas još i tu smo

30.03.2020. 22:02:00

Povodom obljetnice stradavanja prvog hrvatskog redarstvenika Josipa Jovića koji je 31. ožujka 1991. poginuo na Plitvičkim Jezerima, na Facebooku posebnu posvetu napisao je Tomislav Karamarko:

Dragi Josipe, vrijeme prolazi i sjetimo te se na dan pogibije – kako si, zaljubljen u hrvatsku neovisnost i hrvatsku državu, bio spreman dati sebe za domovinu. To si i učinio, prvi!

Hrvatska ti je bila vrelo emocija. I u maglovitu zoru na Plitvicama, tom Oltaru Domovine, dao si sve. Snove i život Josipa Jovića, otaca, djedova i pradjedova. Tvoja Hrvatska, Josipe, bila je jednostavna. Nezavisna, samosvjesna, slobodna, ugodna za život i ponosna. Nije li takvo i stijenje iz kojeg si ponikao?

Hvala ti na žrtvi. Ima nas još i tu smo. I još uvijek sanjamo Hrvatsku. I spremni smo. Dragi Josipe, zauvijek si s nama, napisao je Tomislav Karamarko na facebooku.

Izvor: Kamenjar.com/PDN

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.