Tragedija kod Požege: U teškoj nesreći poginuo policajac (47)

31.12.2019. 21:30:00

Iz još neutvrđenog razloga, policajac koji je bio van službe zabio se u utorak navečer Audijem u stup javne rasvjete. Na mjestu je ostao mrtav

Policajac (47) iz Mihaljevaca poginuo je u teškoj prometnoj nesreći u utorak navečer kod mjesta Alilovci, javlja Požega.eu.

Kako navode, on se oko 18 sati kretao iz pravca Kaptola prema Požegi. Iz neutvrđenog razloga Audijem se zabio u betonski stup javne rasvjete. S teškim ozljedama prevezli ga prema županijskoj bolnici u Požegi, no nažalost policajac je preminuo, potvrdili su nam u PU požeško-slavonskoj.

Prema trenutnim informacijama bio je sam u automobilu te nije bio na dužnosti.

Foto: D.K./Požega.eu

- Udarac je bio strašan. Auto je uništen. Došli su odmah vatrogasci iz Kaptola, policija i Hitna pomoć, ali nije mu bilo pomoći- kažu mještani Alilovaca. Dodaju kako su svi u šoku, a posebno kolege koji su dolaskom na mjesto nesreće zanijemili vidjevši da im je poginuo kolega.

- Vjerojatno je išao kući u Mihaljevce - dodaju mještani. Kako se neslužbeno doznaje, poliacajac je oženjen i otac dvoje djece. Bio je djelatnik policijske postaje Požega.

Očevid je u tijeku kako bi se utvrdile sve okolnosti nesreće.

Izvor: Ivan Hruškovec, Franjo Lepan / 24sata / Foto: D.K./Požega.eu

Izvorni autor: Požega.eu

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.