Trumpove pristaše izišle na ulice kako 'bi osudili izbornu krađu', nosili transparente: Najbolji predsjednik u povijesti

14.11.2020. 18:48:00

Premda je Donald Trump izgubio na predsjedničkim izborima, neki njegovi pristaše u subotu su se okupili u Washingtonu na poziv ekstremno desno orijentiranih skupina, želeći na tako osuditi ono što smatraju izbornom krađom, unatoč nedostatku dokaza koji bi poduprli njihovu tezu

Dok je odlazio iz Bijele kuće na golf teren, američki predsjednik, koji još uvijek, ni tjedan dana nakon objave rezultata nije priznao poraz, iz svoje je blindirane limuzine mogao vidjeti više stotina simpatizera okupljenih u središtu grada.

Predsjednički konvoj prošao je pokraj Trga slobode na kojemu su njegovi oduševljeni poklonici izvikivali "Još četiri godine! Još četiri godine!" i "SAD! SAD!".

Mnogi su mahali zastavama "Trump 2020", a neki su nosili transparente s natpisima "Najbolji predsjednik u povijesti".

"Toplo vam je pri srcu kada vidite ovako golemu potporu, posebno ovakva spontana okupljanja kojih ima posvuda po zemlji, pa i u Washingtonu DC", tvitao je ranije Trump.

Izvor: tportal.hr/Foto: CHRIS KLEPONIS / POOL

Izvorni autor: I. Ba./Hina

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.