U blizini Hrvatske Kostajnice zapalio se stambeni kontejner

21.02.2021. 17:41:00

Prema neslužbenim informacijama u stambenom kontejneru u selu Donja Velešnja nakon potresa živio je jedan korisnik. Kontejner je izgorio u potpunosti i više nije upotrebljiv...

Zbog kvara na instalacijama u nedjelju ujutro selu Donja Velešnja kraj Hrvatske Kostajnice izgorio je stambeni kontejner. Na sreću nema ozlijeđenih, doznaje se u policiji.

Na intervenciju su izašli vatrogasci DVD-a Hrvatska Kostajnica, jer njihovim lokalnim kolegama kamion za gašenje nije u funkciji.

- Nažalost zbog toga je izgubljeno dragocjeno vrijeme. Nažalost za ljude koji su ostali bez doma nad glavom u potresu, agonija je postala još veća - objavili su iz DVD-a Hrvatska Kostajnica.

Prema neslužbenim informacijama u stambenom kontejneru nakon potresa živio je jedan korisnik. Kontejner je izgorio u potpunosti i više nije upotrebljiv. 

Izvor: 24sata/ Foto: DVD Hrvatska Kostajnica

Izvorni autor: Snježana Krnetić/24sata

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.