Ujedinjena desnica predala kandidaturu za gradonačelnika i listu za gradsko vijeće Grada Splita!

30.04.2021. 11:47:00

Kandidat za gradonačelnika Splita i nositelj liste za gradsko vijeće Grada Splita Marijo Popović u pratnji svojih najbližih suradnika predao je gradskom izbornom povjerenstvu prijedloge lista te prikupljene potpise.

Kandidati za zamjenike gradonačelnika Ujedinjene desnice su Lovro Meštrović i Ante Grubišić koji su kao i svi na listi za gradsko vijeće zajedno s Marijom Popovićem spremni za bolji Split.

Marijo Popović poručio je biračima odnosno svojim sugrađanima da u što većem broju iziđu na izbore i time osobno budu kreatori promjena u gradu Splitu.

Ovaj put naši sugrađani uistinu imaju priliku birati opciju koja nije dio interesnih grupacija već kojoj su interes svih građana Splita kao i razvoj grada na prvom mjestu. Učinimo svoj grad boljim, zadržimo mlade i stvorimo uvjete za normalan i kvalitetan život u gradu.

Izvorni autor: Ujedinjena desnica

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.