UMRO JE ALF: Veliki Tigar preminuo dva mjeseca nakon što je odlikovan za hrabrost. Zatresla se zemlja jer je jedan od ‘divova’ pao!

24.12.2020. 12:03:00

Nakon teške bolesti protiv koje se duže vremena borio,  pripadnik I. gardijske brigade Tigrovi i branitelj Vukovara Vladimir Balgač – Alf, izgubio je bitku...

Nakon teške bolesti protiv koje se duže vremena borio,  pripadnik I. gardijske brigade Tigrovi i branitelj Vukovara Vladimir Balgač – Alf, izgubio je bitku.

Iako se Balgač već neko vrijeme liječio, ova je vijest potpuno uzdrmala njegovu obitelj, suborce i poznanike.

Iz minute u minutu na njegovom se Facebook profilu nižu brojne oproštajne, emotivne poruke, posljednji pozdravi i fotografije sa suborcima koje svjedoče o njihovoj bliskosti i nakon rata, donosi dnevno.hr.

“Alf, ne mogu te samo tako pustiti da odeš. Sjećam se kako smo na šanku ‘Komedije’ stajali zagrljeni i pjevali iz petnih žila da se orilo Kaptolom! Pjevali bi do danas da nas tada nisu zamolili da krenemo kući, jer bi oni morali zatvoriti. Bili smo legendarni duo kojem smo dali ime “Dva terora”! Sad kreni i odmori se. Naratovao si se, i u ratu i nakon njega. Bio si i jesi velik čovjek! Zatresla se zemlja jer je jedan od ‘divova’ pao. Vidimo se prijatelju! Jednom”, napisao je njegov prijatelj Branko Kuzele.

S.V.

Izvor: Braniteljski-portal.com/PDN/Foto:BP

Izvorni autor: S.V./Dnevno.hr

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.