Užas u Zagrebu: Lift u zgradi prignječio malo dijete, u teškom stanju odvezeno je u bolnicu

06.12.2020. 17:57:00

Dijete je hospitalizirano na jedinici intenzivnog liječenja na KBC-u Rebro, životno ugroženo, s iznimno teškim ozljedama glave i prsnog koša. Doznajemo da je priključeno na respirator

U ulici Frana Bulića u centru Zagreba u nedjelju se dogodila tragična nesreća u kojoj je teško ozlijeđeno malo dijete. Lift u zgradi prignječilo je dijete u predjelu trupa, a brzom reakcijom oca i susjeda te vatrogasaca dijete je prevezeno u bolnicu, ali je u teškom stanju.

Hitna pomoć pružila je pomoć ocu i susjedu koji su bili jako potreseni događajem, a i sami vatrogasci su nam rekli da su i oni bili šokirani nesrećom.

Policija osim potvrde da se dogodila nesreća do daljnjega neće davati nikakve informacije.

Dijete je hospitalizirano na jedinici intenzivnog liječenja na KBC-u Rebro, životno ugroženo, s iznimno teškim ozljedama glave i prsnog koša. Doznajemo da je priključeno na respirator, a liječnici se bore za njegov život provodeći sve mjere intenzivnog liječenja. 

Također doznajemo da je dijete dva puta reanimirano, Prvi puta je reanimaciju odradila ekipa Hitne pomoći u kolima, dok su ga vozili prema bolnici. Potom je uslijedila još jedna reanimacija, na hitnom prijemu KBC-a Rebro. 

Uskoro opširnije...

Izvor: 24sata/ Foto: JVP Zagreb

Izvorni autor: Jasmina Sarić Čedić, Bogdan Blotnej, Merita Arslani, Antonija Tušek / 24sata

Autor: