VASO I KOLINDA TEK SPREMAJU POGUBNU AKCIJU! Rojs: Stiže opasnost

05.01.2020. 22:45:00

General Ljubo Ćesić Rojs rezultatom predsjedničkih izbora u najmanju je ruku razočaran, a u ragovoru za portal Dnevno.hr prilično emotivno ih je prokomentirao, u svome stilu i bez dlake na jeziku.

”Podbacili su ljudi koje sam ja naglasio da će podbaciti Anušić i Milijan  Brkić. Ništa. Vaso ne da je podbacio dio biračkog tijela zbog njega nije dao glas predsjednici Kolindi Grabar-Kitarović. on je oko sebe okupio ovakve ljude, nama generalima nije dao da idemo na skupove, gurnuo nas je na margine i zakljuučio da će to naštetiti predsjednici. Isključio nas je. Prema tome, kako je radio tako smo i zaključili, on se preko brata Joze ugurao u kampanju, oni su dobri s obitelji Kitarović, Plenkoviću predsjednica o tim odnosima ništa nije govorila, nalazili su se na kavi njemu iza leđa. pet glasova Vaso ne može donijeti u svom Ljubuškom, a ne na nivou države. mene nisu htjeli slušati, neki nisu. Žao mi je što je moja predsjednica izgubila, ali ja tu nisam mogao tu ništa napraviti”, kaže Rojs te dodaje da su se u Karlovačkoj županiji generali okupili te da je tamo predsjednica premoćno pobijedila.

”U Karlovcu sam svima rekao kad bi radili tako dobili bi 70 posto, mi smo tamo dobili prelo 50 posto. Ukazao sam na probleme, kako treba raditi, ali nas nisu zvali rekli su da im ne trebaju Tuđmanovi generali i da mi nanosimo štetu da smo cirkusanti”, razočaran je naš sugovornik. ”Ako Plenković ne odstrani sve te ljude past će i on sam, ne znam ja, kad budu unutarstranački izbori kandidirat ću se, meni kampanja ne treba, svi znaju ko sam, neka bira tko hoće”, priča Rojs dodajući da je Vasina kombinacija to da se Grabar-Kitarović kandidira za šeficu HDZ-a.

”Nema od toga ništa. To je pogubno, akcija propast. To napiši. To je propast. To je operacija propast to ne može proći, ja sam za to da sada ne treba ništa dirati ovih šest mjeseci dok predsjedamo EU, ali nakon toga treba sabrati redove, za mene je HDZ svetinja, sada se uključujem rade sve kontra Franje Tuđmana. Dobio je Vaso đavla, on ne treba zvati Hrvatski narod u BIH, oni znaju misliti svojom glavom, ja nikog neću rušiti, idem pomoći stranci da se konsolidira, ako budem izabran dolazim s pobjedničkim timom, imam puno utakmica učio sam od Tuđmana i Šuška, dobro stvari za sada stoje s Plenkovićem. Nisam ja sada da mi to riješavamo preko leđa predsjednice neki su htjeli rušiti Plenkovića, to je pogubno, to su Vaso i vasići, crni labudovi čitavo krdo”, zaključuje Rojs.

Izvor: Dnevno.hr/Foto: Robert Fajt / CROPIX

Izvorni autor: Iva Međugorac

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.