'Velike vijesti': Rimac će u 20 h objaviti da preuzimaju Bugatti?

05.07.2021. 17:03:00

Na službenom Facebooku tvrtke Rimac Automobili su jučer najavili sljedeću veliku prekretnicu povijesti hrvatske kompanije. Špekulira se da bi to mogla biti objava da preuzimaju Bugatti

Što je sljedeće? Ovdje u Rimcu nikad ne odmaramo. Nakon nedavnog lansiranja Nevere najavljujemo sljedeću veliku prekretnicu u povijesti naše tvrtke. Pridružite nam se u ovome i gledajte prijenos uživo 5. srpnja u 20 sati, stoji u jučerašnjoj objavi Rimac Automobila. Na svom Facebook profilu objavili su i link na kojem javnost može pratiti prijenos.

Ranije smo objavili i snimke kako helikopter prevozi Rimčevu 'Neveru', no kako javlja Dubrovački dnevnik, helikopter nije spustio samo nju, već i dva modela koje su odmah po slijetanju prekrili plahtom. To su navodno Bugatti Chiron Pur Sport te najnoviji SUV Taycan.

Već se neko vrijeme špekulira da Rimac automobili preuzima Bugatti. 

- Domoći se jednog Bugattija u dobi od 33 godine bilo bi dovoljno impresivno. No tijekom ove godine očekuje se da će Volkswagen prepustiti brend Bugatti, ili barem njegov glavni dio, 33-godišnjem Mati Rimcu, jer može bolje osmisliti električne pogonske sklopove, koji će Bugattiju trebati u elektrificiranoj eri - pisao je nedavno Car and Driver o Rimcu.

Izvor: 24sata/Foto: čitatelj 24sata.hr

Izvorni autor: 24sata

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.