VIDEO Golijada Kamerunaca i Srba: Aboubakar lukavo lobao, krasnu akciju završio Mitrović

28.11.2022. 13:17:00

Izgledalo je kao da će Srbija samo poboljšati gol razliku nakon što su i treći put poslali loptu u kamerunsku mrežu, ali tad su 'dodali gas' Afrikanci i izjednačili

Nakon poraza od Brazila (2-0) su reprezentativci Srbije tražili pobjedu koja bi im olakšala put prema drugom krugu, ali morat će čekati posljednje kolo. Remizirali su protiv Kameruna (3-3), a bila je to utakmica puna preokreta, prenosi 24sata.

Prvo je Afrikance u vodstvo doveo Castelletto golom u 29. minuti nakon što se našao na drugoj stativi poslije kornera i samo gurnuo loptu u gol. 

Kad su se svi polako spremali za odmor. tad je uslijedio šokantan preokret 'orlova'. Strahinja Pavlović je glavom zabio za izjednačenje, a samo dvije minute nakon toga pogodio je i Sergej Milinković-Savić za veliko slavlje Srbije.

I u nastavu nisu dobro izgledali Kamerunci, a sve su to iskoristili 'orlovi'  nakon što je krasnu akciju završio Aleksandar Mitrović, a mnogi su tad pomislili da će rezultat samo rasti u korist Srbije.

No, prevarili su se. Prvo je lukavim lobom u 64. minuti Aboubakar prevario Milinkovića-Savića na golu Srba, a nakon pregleda VAR snimke utvrdili su suci da nema zaleđa pa je Kamerun uhvatio priključak.

A novi šok za Srbiju dogodio se u 66. minuti kad je zabio Choupo-Moting nakon kontre i tako postavio konačnih 3-3 iako su obje momčadi imale još dobrih prilika.

Jedni i drugi imaju teoretske šanse za prolaz u posljednjem kolu, bit će napeto i u skupini G. Video golova možete pogledati OVDJE.

Izvor: 24sata/Foto:screenshot/Google

Izvorni autor: Fabijan Hrnčić/24sata

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.