Zelenski: Znam tko će ubiti Putina

27.02.2023. 09:06:00

Ukrajinski predsjednik Volodimir Zelenski u dokumentarcu "Godina" ukrajinskog novinara Dmitra Komarova otkrio je tko će na kraju ubiti Putina. "To će biti netko iz njegova najužeg kruga bliskih savjetnika".

Volodimir Zelenski predviđa da će u jednom trenutku doći do pucanja u Putinovu vodstvu što će potaknuti saveznike ruskog predsjednika da se okrenu protiv njega, prenosi Index.

“Tada će mesožderi pojesti mesoždera. To je vrlo važno i trebat će im razlog da to opravdaju. Sjetit će se riječi Komarova, Zelenskog… Sjetit će se naših riječi. Naći će razlog da ubiju ubojicu. Hoće li uspjeti? Da. Kada? Ne znam”, rekao je Zelenski u dokumentarcu.

Gdje Zelenski živi?

Ukrajinski predsjednik u tom istom dokumentarcu pokazao je javnosti gdje živi i spava od početka invazije 24. veljače prošle godine.

Televizijske kamere snimile su improvizirani smještaj u kojem se nalazi krevet za jednu osobu, radni stol, TV i ormar. Otkrio je i da trenutno isključivo nosi vojničke čizme i jakne, ali i da u ormaru drži jedno odijelo.

“To je simbol da će rat uskoro biti gotov. Mi ćemo pobijediti.”

Dokumentarni film o ratu u Ukrajini objavljen je na godišnjicu početka ruske invazje, a moguće ga je pogledati na YouTube kanalu Svit Navyvorit.

Putinovi saveznici frustrirani

Nedavno je Zelenski u intervjuu za njemački Der Spiegel rekao da vjeruje da se Putin ponaša kao Hitler te da mu Ukrajina, ali ni druge države neće oprostiti zločine koje je počinio.

Iako ruski predsjednik drži uzak krug bliskih suradnika, došlo je do rascjepa između Wagnerovih plaćenika i ruske vojske. Obje strane krive drugu za vojne neuspjehe Rusije u Ukrajini.

U prosincu je The Washington Post objavio da su najbliži Putinovi saveznici sve više frustrirani njime. Navodno nemaju pojma što on radi i nemaju čvrst plan za napredak u Ukrajini.

Govoreći za The Daily Beast tijekom ljeta, bivši službenik CIA-e Daniel Hoffman rekao je da bi Putinovo svrgavanje od strane njegovih saveznika bio nagli i prikriveni potez.

“Tipovi koji će to učiniti bit će vrlo tajnoviti, kako ih Putin ne bi prvi pronašao i ubio. To će se dogoditi iznenada”, smatra Hoffman.

Izvor: n1/ Foto: REUTERS

Izvorni autor: Hina

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.