Željko Glasnović žestoko o kandidatima za predsjednika: ‘Ovce u ovčoj koži koji, skojevke i moralne tifusarke’

19.12.2019. 10:59:00

Saborski zastupnik Željko Glasnović obrušio se na svom Facebook profilu na HRT-ovu emisiju Otvoreno, s naglaskom na komentare o analizi sučeljavanja predsjedničkih kandidata.

Žestoko se obrušio na same kandidate i njihove statove kao i na analitičare koji su ocjenljivali  sučeljavanje, u emisiji, kako ju je on nazvao, Zatvoreno.

Njegovu Facebook objavu prenosimo u cijelosti:

Zatvoreno „Otvoreno“

Gledam tzv. “Otvoreno“ (za neke zatvoreno) i lagano primjećujem sve simptome puzajućeg PTSP-a.
Samozvani „experti“, „komunikolozi“ i „stručnjaci“ za odnose s javnošću raspravljaju o sučeljavanju predsjedničkih kandidata.
Ne znam što je jadnije i ispraznije – komentari tzv. experata ili anemično sučeljavanje predsjedničkih kandidata.
Među kandidatima:
Jedan cirkusant s iritirajućim osmijehom čija faca prosi desni direkt.
Dvije skojevke, moralne tifusarke u kojima se đavo titoizma poprijeko zaglavio i ne može izaći. Dobro surađuju u tandemu sa skojevcem iz Glavica (male Moskve) u obrani jedne zle, bankrotirane ideologije koja je u ime lažne jednakosti i slobode pobila 110 miliona rođenih ljudi u 20. stoljeću. A koliko još nerođenih?
Jedna od „experata“ komentatora nas uvjerava da drugarica Peović uvodi novi koncept u hrvatsku političku arenu??? Tko tu pati od analno-kranialne inverzije? Komentatorica, drugarica Peović ili voditeljica „Zatvorenog“?
Gledam „ovce u ovčjoj koži“, koje govore o vodstvu, karizmi i uvjerljivosti, a nitko od njih ne bi mogao izvršiti ni tzv. državni udar na radio Mariji.
Prozirno tendenciozno.
Među kandidatima komuniciranje narušava jedan genetski anarhist koji nas želi uvjeriti da rasa guštera u ljudskom obliku vlada svijetom.
Pridružuje se bivši pripadnik sudbene vlasti koji nikako ne može prosuditi i izgovoriti jednu istinu da hrvatskim pravosuđem drmaju kadrovi iz ancien režima koji su nekad ljude osuđivali na dugogodišnju robiju za pričanje viceva.
Većina i ostalih kandidata potajno štiti lik i djelo krvavog bravara Tita, te nas i dalje, kao i ekipa u studiju „Zatvoreno“, uvjeravaju da živimo u demokratskom društvu, a ne u jugokomunističkoj dubokoj državi.
Ignorirati ono što je očito lako je u državi gdje je najprodavanija knjiga „Gola istina“ Nives Celzius, i u kojoj se vijore jugoslavenske zastave, a mase padaju u delirij već na prve tonove par excellence djela glazbene umjetnosti „Ja sam Jugoslovenka“.
Jedan kandidat koji izgleda kao da nije nikada propustio ni jedan obrok, priča o gladnim Hrvatima dok ignorira činjenicu da prosječni Hrvat baca nekoliko stotina kg hrane godišnje, a po nekim statistikama smo u svjetskom vrhu u rasipanju hrane.
Nakon što smo se nagledali hodajućih osmrtnica iz propalog sustava na sučeljavanju, u studiju „Zatvorenog“ drugovi i drugarice nas po zadatku uvjeravaju i zaključuju da je Miroslav Škoro već izgubio izbore.
A demokracija u RH opet se pretvara u scenario gdje dva vuka (lijevo i desno krilo Partije) i jedna ovca (hrvatski birači-pušači) raspravljaju o tome što će imati za ručak.”

Izvor: Dnevno.hr/Foto: Goran Mehkek / CROPIX

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.