Željko Sačić: Faktograf,. ..srami te se...lažete o meni,neobjektivno me "ocjenjuje" te osobno i politički diskreditirate

22.04.2020. 07:53:00

Faktograf,. ..srami te se...lažete o meni,neobjektivno me "ocjenjuje" te osobno i politički diskreditirate. Pa ,nisam ja napisao, "slagao", izmislio ,niti objavio tu praizvedbu, " gnjusobu" o navodnoj Kissingerovoj "uroti sa cjepivom"..,već je o tome pisao portal "Teleskop ".Stoga,pitajte uglednog urednika i novinara,g.Čuriča,na temelju čega ,od kojih izvora je on to relevantno saznao ..a ja sam samo,u dobroj vjeri,kao njihov vjerni čitatelj,bez ikakve naznake i racionalnog razloga za sumnju u "točnost" te objave, ,citirajući konkretne,relevantne izvore mojeg saznanja,to sve javno i osebujno ,na svoj način - prokomentirao...Inače,neznam kakve su vam to vjerodostojne "provjere",s tim u svezi .. kad ste samog g. Kissingera nedavno o tome pitali .."jel to istina gosp.Kissinger" ?? Hehe,valjda vam je taj svjetski poznati čovjek ,nakon svega što je u životu prošao,napravio,kreirao,savjetovao ...samo i jedino mogao reči, pristojno odgovoriti .."ne,nije to istina".

P.s. osobno..na mojem FB ,(ili u moj inbox) me uopće nisu u vezi sa tim uznemiravali..već to rade uglavnom samo prema nekima od vas,koji ste tu moju FB objavu podijelili...pa sad,ti reci!??

Željko Sačić

Izvor: Željko Sačić/FB

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.