Željko Sačić: U toj političkoj šizofreniji, u Plenković-Pupovčevoj režiji i koaliciji, kako graditi i s kim miran život, suživot, tzv.”pomirbu”, okrenuti u “budućnost, sa zaboravljenom (četničkom) prošlošću”

13.08.2020. 13:03:00

Hrvatski suverenista i Saborski zastupnik, umirovljeni general Željko Sačić ponovno se osvrnuo na prošlo obilježavanje obljetnice VRO “Oluja”, potpredsjednika Vlade Borisa Miloševića i premijera Vlade Andreja Plenkovića kao i na političke zakulisane igre koje se vode kako general Željko Sačić kaže u tkz. srpsko hrvatskoj Vladi.

Evo što je rekao Saborski zastupnik Željko Sačić:

Boris Milošević, predsjednik aboliranog sdssa i potpredsjednik Vlade RH (ne zato što je posebno sposoban, nešto jako pametan, izniman u nečemu za opće dobro, već samo zato što je po zanimanju “Srbin”, i samo zbog toga zadužen je u ovoj koalicijski srpsko hrvatskoj Vladi za “društvene djelatnosti” (Čitaj za: cenzuru, razvodnjavanje, nadzor, preodgoj i “vaspitanje” Hrvata) iako sa zelučanim problemima, na javnu molbu Plenkovića (više dana ponavljanu), ipak se (sramežljivo i samozatajno) ukazao na 25.obljetnicu ” Oluje” u Kninu..

Ali je u dosluhu i po Pupovčevom planu, radi “ravnoteže” poslao svojeg potpredsjednika sdssa Dejana Mihajlovića (aktualnog načelnika (po zlu poznate) hrvatske općine Krnjak) u Srijemsku Raču.. Gdje se “Oluja” “komemorira” sa Vučićem, Irinejom, Vulinom i sl. kao “najveći genocid i etničko čišcenje Srba iz svojih vekovnih ognjišta od vremena NDH”…Pa sad, u toj političkoj šizofreniji, u Plenković-Pupovčevoj režiji i koaliciji, kako graditi, i s kim – miran život, suživot, tzv.”pomirbu”, okrenuti u “budućnost, sa zaboravljenom (četničkom) prošlošću”.

Kad je oni (sada čak i u Vladi RH) nikako ne žele samokritički, sa pokajanjem, naknadom ratne štete, razminiranjem (od njih mino zagađene) Hrvatske, dostavom podataka o nestalim našim herojima i civilima koje su nevine pobili, dostavom opljačkanog blaga i arhiva i sa molbom za oprost, od Hrvata -prihvatiti ???

A Plenković ih svim silama, takve nepokajnane, neprocesuirane, prljave, neoprane od miloševićevog velikosrpskog fašizma, gura, vuče i nosi u EU.. Eh..nećeš…

Izvorni autor: Željko Sačić

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.