31. obljetnica ustrojavanja 2/105 br. HV-a u Čazmi

20.08.2022. 12:39:00

Prošla je 31 godina od ustrojavanja 2/105 br. HV. I ove je godine obilježena svečano i dostojanstveno. Počelo je u 17 sati polaganjem vijenca kod spomenika poginulim braniteljima grada Čazme.
Pola sata nakon toga krenula je memorijalna utrka Čazma – Štefanje. Po dolasku trkača i biciklista u 18 sati počelo je okupljanje branitelja kod centralnog križa u Štefanju te polaganje vijenaca u čast poginulim braniteljima.
Potom se kolona sudionika zaputila prema štefanjskom Trgu dr. Franje Tuđmana gdje se oko 20 sati održala svečana akademija povodom godišnjice bojne, a i 11. obljetnice rada i djelovanja udruge Kluba 2/105, nakon koje je slijedio vojnički grah za sve prisutne i druženje.

Izvor: Grad Čazma/FB/Foto:Davor Kirin

Izvorni autor: Grad Čazma/Foto: Davor Kirin

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.