36. MU JE GODINA TEK! HRVATSKI ‘HARRY POTTER‘ ZABIO JEDAN OD NAJLJEPŠIH GOLOVA EURA I OPET ZADIVIO SVIJET

22.06.2021. 23:35:00

Netko je trebao prelomiti stvari na terenu, trebao je taj jedan gol koji će slomiti Škote...

Veliku bitku vodila je Hrvatska protiv Škotske na Hampden Parku. Utakmica je bila zahtjevna kako se i očekivalo, ali su Vatreni reagirali na tragu ruskog srebra. Bili su najbolji kad najviše treba, pokazali su da znaju igrati nogomet i zasluženo su prošli u osminu finala.

image
 ANDY BUCHANAN Afp


Međutim, netko je trebao prelomiti stvari na terenu, trebao je taj jedan gol koji će slomiti Škote. I kao da je sudbina odredila da to mora biti neki ekstra potez, čarolija nogometnog čarobnjaka. Hrvatski ''Harry Potter'' bio je, naravno, Luka Modrić. Jedini nogometaš koji je u konkurenciji za Zlatnu loptu nadvisio Messija i Ronalda usmjerio je utakmicu u željenom smjeru i donio golemu radost svim hrvatskim navijačima.

image
 ANDY BUCHANAN Afp

 
 

 

 


Bio je to izvanredan pogodak, golčina koju je Luka postigao vanjskim dijelom kopačke, neobranjivo za vratara Marshalla. Hrvatskom kapetanu bio je to njegov 18. gol u 141. nastupu za reprezentaciju. Impresivna je njegova životna priča, ali nogometni maestro se ne predaje. Sjajnu akciju Vatrenih završio je na briljantan način, možda i najljepšim golom prvenstva. U 36. godini...

image
 STU FORSTER Afp


A što reći nego: Luka, sretni smo što te imamo!

Izvor: sportske.hr/Foto: Afp

Izvorni autor: Goran Čičin Mašansker/SN/Foto: ANDY BUCHANAN

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.