BIJELI BROD KRENUO ZA SPLIT “Svi smo mi jedna velika obitelj”: Na brodu za Split “i staro i mlado”, evo što kažu navijači

26.05.2022. 09:14:00

Sve ćemo učiniti da nam putovanje bude ugodno druženje, da gromoglasno navijamo u Splitu te da se u petak kao pobjednici vratimo na isto ovo mjesto, rekao je Livio Jurjako

Navijači Rijeke jučer su u večernjim satima krenuli brodom za Split na finale Kupa kojeg na Poljudu igraju Rijeka i Hajduk.

 

Evo što su nam neki od njih rekli prije puta.

 

– Tata je vezao brod i sad kad se ukrcamo idemo navijati za Rijeku, idemo pobijediti za kup, veselo ali i beskrajno uzbuđeno ispričao nam je David, sin Željke Karlović i Gorana Grkovića, sa šest i pol godina ujedno i najmlađi putnik koji se morem otputio u Split s neskrivenom željom da »Rabuzina« vrati na Kvarner.

I koliko god to naivno dječački zvučalo, bio je David u pravu kad je rekao kako je njegov tata vezao »Marka Pola«.

– Je, iako svi zajedno putujemo u Split, popodne je bila moja smjena. Tvrtka u kojoj radim ima u svom opisu i taj dio posla što se odvija u lučkom prostoru tako da sam bio jedan od onih koji su privezali »Marka Pola« nakon dolaska u riječku putničku luku, pojasnio nam je Goran.

»Marko Polo«, sasvim sigurno jedan od najljepših brodova koje u svojoj bijeloj floti ima Jadrolinija, je u utorak navečer iz Splita otplovio prema Anconi, da bi iz te poznate talijanske putničke luke kasno popodne u srijedu stigao u Rijeku.

Izvor: novilist.hr/Foto:Vedran Karuza

Izvorni autor: Novi list

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.