Bježali od policije, auto završio na krovu, a oni u - lisicama...

26.05.2020. 14:51:00

Jedan je pokušao pobjeći nakon što se automobil prevrnuo, ali uhvatio ga je policajac na motoru. Sva sreća da nitko od pješaka nije stradao, ispričao nam je čitatelj o drami u Splitu u utorak oko 13 sati

Policajac je primijetio da je vozač crnog Audija ogrebao drugi auto na križanju Poljičke i Dubrovačke ulice u Splitu i krenuo je za njim. U Audiju je bio još jedan mladić. Bježali su policiji i sudarili su se u Vinkovačkoj ulici.

Audi je završio na krovu.

Bilo je to oko 13 sati, potvrdili su nam iz splitske policije.

Foto: čitatelj 24sata

Na fotografiji se vide mladići u lisicama

- Okrenuli su se na krov, jedan je pokušao pobjeći, ali uhvatio ga je policajac na motoru. Sva sreća da nitko od pješaka nije stradao - ispričao nam je čitatelj.

Splitska policija rekla nam je kako su morali upotrijebiti silu jer su mladići pokušali pobjeći. Prevezli su ih u KBC Split kako bi utvrdili jesu li ozlijeđeni, a potom će ih prebaciti u postaju na kriminalističko istraživanje.

Na fotografiji koju nam je poslao čitatelj, u blizini prevrnutog Audija vide se dvojica mladića u lisicama i policajka koja stoji kraj njih.

Foto: čitatelj 24sata

Izvor: 24sata/ Foto:čitatelj 24sata

Izvorni autor: Katarina Bitići

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.