Božinović o ubojstvu koje je šokiralo Hrvatsku: “Policija nije imala saznanja o povezanosti počinitelja i žrtava”…

13.01.2020. 12:16:00

NE ZNA OTKUD OPARI INFORMACIJE O UHIĆENJU...

Božinović je na početku konferencije rekao je kako je cijelo vrijeme bio u kontaktu s načelnikom splitske policije i Glavnim ravnateljem policije…

“Opara informaciju o uhićenju nije mogao dobiti od mene”

Istaknuo je kako ima povjerenje u stručnost hrvatske policije.

“Policija je po pitanju organiziranog kriminala napravila rezultate koji su bolji nego u proteklom razdoblju”, kaže Božinović.

Upitan zašto je Opara bio taj koji je obavijestio javnost o uhićenju, a ne policija, Božinović je kazao kako je policija rekla da Opara nije dobio informaciju od njih.

“Informaciju nije mogao dobiti od mene jer u trenutku kad smo se mi čuli, on još nije bio uhićen. Ne znam otkud mu informacija “, rekao je Božinović.

“Snimka nije jedini trag”

Poručio je kako ga zabrinjava percepcija javnosti te želi ukazati da je policija radila posao profesionalno.

“Policija nije imala saznanja koja bi povezala počinitelja s žrtvama. Oni jesu bili od ranije poznati policiji, ali nije bilo veze koje bi ih spajala u konkretnom slučaju”, kazao je.

O snimci ubojice kako s puškom u ruci šeće gradom,  kaže kako to nije jedini trag po kojem je policija postupala.

Ministar unutarnjih poslova Davor Božinović o stravičnom trostrukom ubojstvu u Splitu,izgorenim osobama u Domu za starije i nemoćne kao i o Lozančiću i ostalim problemima koji zanimaju hrvatsku javnost…

POGLEDAJTE VIDEO-dnevnik.hr

Izvor: Braniteljski-portal.com/PDN

Izvorni autor: T.H.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.