Braća Kumerle napravili novu Božićnu pjesmu

23.12.2023. 08:23:00

U svjetlu ovog posebnog vremena, Toni i Petar odlučili su podijeliti s vama svoju novu Božićnu pjesmu. Kroz stihove ove pjesme, naglasak je postavljen na Isusa Krista, Boga koji je došao među nas kako bi nas podsjetio na važnost ljubavi, mira i zajedništva.

U svojim riječima, braća Kumerle pozivaju nas da slavimo rođenje Krista u obiteljskom ozračju, okupljeni s voljenima, dijeleći radost i ljubav. Neka ova pjesma bude podsjetnik da je Božić vrijeme darivanja, ali i vrijeme duboke duhovnosti i povezanosti s vjerom.

Stihovi pjesme prenose toplinu obiteljskih trenutaka te neizmjerne radosti koja proizlazi iz spoznaje da smo okruženi ljubavlju Božjom. Uz ritam glazbe, neka ova pjesma postane zvučna kulisa vašeg Božića, ispunjavajući prostor ljubavlju, smijehom i srećom.

Braća Kumerle žele podijeliti ovu pjesmu s vama kao izraz svoje zahvalnosti za podršku koju su primili tijekom godine te kao dar svima koji dijele ljubav prema glazbi i duhovnosti. Neka ove riječi i melodija dopru do svakog srca, noseći poruku nade i radosti koju Božić donosi.

Izvorni autor: PDN/Braća Kumerle/Foto:Braća Kumerle

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.