Čestitamo vam Dan državnosti - Dan hrabrosti i ponosa

29.05.2023. 16:15:00

Današnji dan nas podsjeća na hrabrost, odlučnost i zajedništvo koje su nas vodili na putu prema samostalnosti i suverenosti. Upravo zbog tih vrijednosti, danas slavimo našu ljubljenu domovinu Hrvatsku. Ponosni smo na našu bogatu povijest, predivnu kulturu i prekrasne prirodne ljepote koje nas okružuju.

Danas je prilika da se sjetimo i zahvalimo svima onima koji su svojim radom, trudom i zalaganjem pridonijeli izgradnji i napretku naše prekrasne domovine. Zahvaljujemo svim hrvatskim braniteljima koji su se hrabro borili za našu slobodu, te svima koji su svojim djelima ugrađivali temelje naše države.

Neka ovaj Dan državnosti bude prilika da se podsjetimo na vrijednosti koje nas povezuju kao naciju. Neka nas ponos i ljubav prema Hrvatskoj uvijek nadahnjuju da gradimo bolju budućnost za nas i naše generacije koje dolaze.

Sretan Dan državnosti svima!

Uredništvo PDN-a

Doris Dragović - Dajem ti srce

Daleka obala - Mojoj lijepoj zemlji Hrvatskoj

Vice Vukov - To je tvoja zemlja

Hrvatski Band Aid - Moja domovina

Thompson - Lijepa li si

Meri Cetinić - Zemlja dide mog

Milo Hrnić - Kome bi šumilo more moje sinje

Milo Hrnić - Kome bi šumilo more moje sinje

Jura Stublić - Bili cvitak

Prljavo kazalište - Lupi petama

Tomislav Ivčić - Tamo gdje sam rođen

Izvorni autor: PDN/Uredništvo

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.