Damir Krstičević: Ključ pobjede u ‘Bljesku’ bili su hrabri branitelji

01.05.2020. 11:50:00

Ključ pobjede bili su hrabri hrvatski branitelji, veliko hvala njihovim obiteljima koji su dali sve za našu jedinu Hrvatsku, poručio je u petak ministar obrane Damir Krtstičević u čestitki povodom 25. obljetnice vojno-redarstvene akcije Bljesak.

MORH je priopćio da je potpredsjednik Vlade Krstičević u čestitki posebno zahvalio svim hrvatskim braniteljima koji su položili svoje živote za samostalnu i slobodnu Hrvatsku.

Napomenuo je da je prije 25 godina, u munjevitoj akciji Hrvatske vojske i policije, u manje od trideset dva sata oslobođeno 500 četvornih kilometara okupiranog teritorija zapadne Slavonije, a nakon četiri godine okupacije oslobođeni su Okučani.

“Hrabrost, odlučnost i zajedništvo hrvatskih branitelja slomili su otpor neprijateljskih snaga”, poručio je..

Krstičević je podsjetio da su Bljesak i Oluja bile ključne završne oslobodilačke operacije u Domovinskom ratu, koje su hrvatskom narodu donijele mir i dugo željenu slobodu.

Stoga je naša trajna obveza čuvati uspomene na njih i Domovinski rat, temelj moderne hrvatske države. Neka im je vječna slava i hvala, zaključio je.(Hina)

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.