DORH provodi izvide o policijskom postupanju prema navijačima Hajduka na A1

20.06.2022. 17:37:00

Županijsko  državno odvjetništvo u Velikoj Gorici potvrdilo je da provjerava policijsko postupanje prilikom incidenta u Desincu, kad su u sukobu s navijačima Hajduka koristili prave metke, piše Portal Grada Kaštela, kojem je to potvrdio DORH.

“Provodimo izvide vezano za postupanja policijskih službenika prilikom napada navijača HNK Hajduk Split na odmorištu Desinec”, navodi se u odgovoru ŽDO-a Velika Gorica koje je nadležno za odmorište Desinec.

Osim podataka koje im je dostavila policija, prikupljat će i druga svjedočanstva iz te noći s 21. na 22. svibnja.

Nakon utakmice Dinama i Hajduka na Maksimiru, podsjetimo, na koji je navijačima Hajduka bilo zabranjeno ući, pri povratku na autocesti kod odmorišta Desinec došlo je do sukoba Torcidaša i policije. Više policajaca pucalo je iz pištolja, službeno su četiri osobe ozlijeđene, dok je neslužbena brojka sedam, neki nisu željeli prijaviti ranjavanja.

Izvor: 7dnevno/PDN/Foto:novo.hr

Izvorni autor: 7dnevno/Portal Grada Kaštela

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.