DRAMA NA SPLITSKOM TERMINALU U požaru izgorjelo devet vozila, čule se brojne detonacije, ljudi se razbježali

16.09.2019. 20:45:00

Požar koji je u ponedjeljak oko 16,30 sati buknuo na Trgovačko-transportnom terminalu Split (TTTS), lokaliziran je oko 17 sati, a ugašen oko 20 sati, a u njemu je izgorjelo osam kombija i jedan osobni automobil, doznaje se u Vatrogasno-operativnom centru Split.

U požaru je osim osam kombi vozila i osobnog automobila izgorjelo i nisko raslinje, te drvena građa. S vatrom se nešto manje od dva sata borilo 16 vatrogasaca sa šest vozila Javne vatrogasne postrojbe (JVP) grada Splita, šest vatrogasaca sa dva vozila DVD Split i pet vatrogasaca sa dva vozila DVD Žrnovnica.

U požaru je zabilježeno i nekoliko detonacija, a vatra se proširila s drvenih paleta na kombi vozilo koje je bilo parkirano u samoj blizini.

Svjedoci kažu da su se čule brojne detonacije, što je uzrokovalo veliku paniku među ljudima koji su se našli u blizini.

Izvor: pv/h/Direktno.hr/Foto:fah/ilustracija

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.