DRAMA U DALMACIJI! POLICAJAC PUCAO U OBRANI: Vozač podivljao i zaletio se ne blokadu! Filmska potjera

11.10.2021. 14:12:00

Policijski službenici iz Policijske postaje Kaštela u petak su sudjelovali u pravoj filmskoj potjeri.

Naime, u večernjim satima u petak, u prometu su zatekli 33-godišnjaka kako osobnim vozilom upravlja kolnikom ulice unatoč aktivnoj mjeri zabrane upravljanja vozilima.

Kada su mu policajci naredili da se zaustavi, on se oglušio na naredbu i dao u bijeg vozilom.

Policajac pucao da si spasi život

Policijski službenici Interventne policije krenuli su za njim u potjeru, a kako bi ga zaustavili postavili su i blokadu na cestu.

Prilikom bijega osumnjičeni vozač velikom se brzinom kretao prema službenom policijskom vozilu, a policijski službenik kako bi otklonio neposrednu opasnost po život ispalio hitac iz službenog pištolja.

Zaključao se u svom vozilu

Nakon toga, vozač je promijenio smjer kretanja unatrag i udario u drugo službeno vozilo. Nakon toga se zaustavio i zaključao u svom vozilu.

U automobilu je pronađeno hladno oružje i palica. Osumnjičeni 33-godišnjak nije imao prava na upravljanje vozilom, javlja Dalmacija danas. 

Izvor: Dnevno.hr/PDN/Foto: MUP / Ilustracija

Izvorni autor: N.K./Dnevno.hr

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.