General Glasnović u Bujici: "U hrvatskim glavama još nije pao Berlinski zid, imamo Hrvatsku, bez hrvatskog sadržaja!"

20.05.2020. 10:45:00

Točno je, pokazao sam danas srednji prst mentalnim jugoslavenima, koji su demonstrirali na Trgu svetog Marka - potvrdio je u Bujici na Z1 televiziji, general Željko Glasnović, komentirajući svoj zadnji radni dan u Hrvatskom saboru, prije njegovog raspuštanja.

Zastupnik Hrvata iz BiH i naših iseljenika smatra da će izbori za novi parlamentarni saziv biti krajem lipnja, a u emisiji je otkrio da razgovara s dr. Miroslavom Škorom oko potpore i da su razgovori pri kraju. Glasnović je oštro napao pojedince koji pokušavaju potkopati okupljanje domoljubnih snaga, nasuprot lijevog i desnog krila Udbe, kako naziva SDP i HDZ: - Bivši oficiri KOS-a, koje nisam vidio na prvoj crti, danas nam serviraju "pite govnare", a oko vrata nose medaljone sa Svetim Benediktom, veće od tanjura!

U emisiji je naveo i neke od nadimka koje je tijekom protekle četiri godine dodijelio pojedinim saborskim zastupnicima i objasnio kako je došlo do izraza "rektalni alpinizam", koji je plagirao šef SDP-a Davor Bernardić.

Bujica je emitirala veliki prilog o ovogodišnjem obilježavanju bleiburške tragedije, skandalima i zabranama koji su obilježili 75. obljetnicu. General Željko Glasnović je na iznimno oštar način komentirao prosvjede protiv kardinala Puljića u Sarajevu, ali i stavljanje Počasnog bleiburškog voda pod kontrolu Vladimira Šeksa.

Posebno je opisao kako se Njemačka, nakon ujedinjenja, riješila oficira iz DDR-a, a nastup u Bujici je završio riječima: "Za Hrvatsku i Krista, protiv komunista!"

Izvor: Dragovoljac.com/PDN/Foto:screenshot

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.