Horvat poslao poruku kritičarima: Začepili smo usta onima koji govore da se ne borimo. Najvažnije mi je da mi ovi dečki vjeruju

23.01.2022. 08:55:00

Nakon hrabre borbe protiv Danske, ali i poraza 27:25 s kojim je Hrvatska izgubila sve izglede za plasman u polufinale Europskog prvenstva izbornik Hrvoje Horvat je bio krajnje iskren.

'Nemam zamjerke. Uspjeli smo spojili smo jedan i pol trening, napraviti dogovor i izgledali smo bolje. Začepili smo usta onima koji govore da se ne borimo. Dečki su bili sigurni, pokazali smo veliko srce kakvo je bilo kroz cijeli turnir', rekao je za RTL televiziju Horvat.

  •  

EP rukomet: Hrvatska-Danska, 22.1.2022.

Izvor: Pixsell / Autor: Sanjin Strukic/PIXSELL

'Žalim za ovim dečkima koji su tu po izolacijama i karantenama i bore se. Ni za čim ne žalim. Veselio sam se prvenstvu, htjeli smo napraviti nešto za budućnost, a na kraju je to ispala improvizacija na koju nismo mogli utjecat. Nije bio plan zvati toliko igrača. Zvali smo neke igrače koji nisu preboljeli koronu, a onda smo shvatili da će se oni lako zaraziti ako dođu jer puni smo korone, pa smo zvali one koji su već preboljeli', izjavio je izbornik Horvat te nastavio.

'Najvažnije mi je da mi ovi dečki vjeruju, da nije tako ne bi se ovako odazivali u pet do 12. Oni međusobno pričaju, ovdje vlada dobra atmosfera, radimo točno i ciljano i imamo glavu i rep i to mi je najvažnije. Da bi netko postao klasa, recimo Lučin, mora imati kontinuitet, nastaviti u ovom smjeru jer dečki pokazuju kvalitetu. Zato moramo biti zadovoljni žrtvom koju oni podnose', poentirao je na kraju Horvat.

Izvor: tportal.hr/Foto: PIXSELL

Izvorni autor: Branko Tabak

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.