HSS-ovci ustali protiv Beljaka: “KREŠO BELJAK – ODLAZI! Vodiš nas u katastrofu, pljunuo si na sve istinske domoljube”

16.01.2020. 12:11:00

Zgrožen izjavom Kreše Beljaka o “neučinkovitosti UDBE”, čazmanski gradonačelnik, a ujedno i član Glavnog odbora HSS-a, Dinko Pirak napisao je otvoreno pismo upućeno upravo svojem stranačkom predsjedniku Beljaku. U pismu se ograđuje od izjava Beljaka te smatra da ih upravo on vodi u katastrofu i do neizlječivog oporavka.

– Već 21 godinu pod barjakom Hrvatske seljačke stranke obnašam dužnost gradonačelnika Grada Čazme koja ima duboke korijene u našem kraju. Smatram da mi to daje za pravo javno kritizirati i u potpunosti se ograditi, kako sebe tako i ostale članove, od našeg nesretnog stranačkog predsjednika – započeo je pismo čazmanski gradonačelnik Pirak.

Podsjetio je na Beljakovu izjavu u kojoj kaže da UDBA nije likvidirala dovoljno emigranata, dok su, smatra Pirak, HSS upravo sačuvali ti politički emigranti te da su prije 30 godina u Hrvatskoj obnovili politički prognanici i disidenti koji su bježali pred istom UDBOM.

– Njegova skandalozna izjava o politički pogubljenima, posljednja u nizu njegovih bisera, nijednog pravog člana HSS-a, istinskog domoljuba, ne može ostaviti ravnodušnim. Tom izjavom pljunuo je na sve nas, na stranku kojoj je na čelu, ili iz ignorancije, obične gluposti ili oboje, teško mi je procijeniti – naveo je Pirak u pismu objavljenom na svom facebook profilu.

Izvor: Priznajem.hr/Foto:FaH

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.