U vojarni u Kninu pronađena ozlijeđena pripadnica HV-a

03.08.2022. 15:28:00

U vojarni "4. gardijske brigade Pauci" u Kninu u ranim jutarnjim satima pronađena je ozlijeđena pripadnica Hrvatske vojske

Vojnikinja je bila izvan službe, a okolnosti njezinog stradavanja se istražuju, priopćilo je u srijedu Ministarstvo obrane RH (MORH). Ozlijeđena pripadnica je hospitalizirana, dodaje se u priopćenju.

Nakon priopćenja MORH-a o tome da je u vojarni "4. gardijske brigade Pauci" u Kninu pronađena ozlijeđena pripadnica Hrvatske vojske, RTL.hr doznaje da je riječ o 32-godišnjakinji koja je stradala tako što je s visine od pet metara pala na betonsku podlogu.

Nakon obrade u Općoj i veteranskoj bolnici u Kninu, zbog specifičnosti ozljeda stradalu pripadnicu HV-a prevezli su na daljnju traumatološku obradu kod specijalista kirurga traumatologa.

- Ozljede su politraume na ekstremitetima i kralježnici te površinske ozljede i kontuzije. Kad smo je u bolnici zaprimili, bila je stabilno i u kontaktu. Njeno daljnje liječenje se nastavlja u KBC-u Split na Traumatologiji, izjavila je za RTL.hr ravnateljica kninske bolnice dr. Tatijana Šipalo Lilić kazala je:

MORH je ranije naveo da se nesreća dogodila u srijedu ujutro i da je unesrećena tada bila izvan službe.

Izvor: tportal.hr/Foto: fah

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.