HŽ o nesreći: Obojica strojovođa su dobro, promet će biti obustavljen do 48 sati

11.08.2021. 10:45:00

Dva teretna vlaka sudarila su se u srijedu ujutro nešto prije 5 sati kod naselja Majurca, blizu Križevaca, a ozlijeđen je strojovođa, javila je koprivničko-križevačka policija.

“Uzrok će se znati nakon očevida. Djelatnici su na terenu, sve službe su tu i ispitat će stanje pruge. Možemo reći da su obojica strojovođa dobro, imaju lakše ozljede i trenutno su u bolnici u Križevcima”, priopćio je Darko Barišić, član uprave HŽ infrastrukture.

“Pričekat ćemo da se dovrši očevid, vidjet ćemo što je uzrok i sanirati prugu. Po našim trenutnim saznanjima, promet će biti obustavljen do 48 sati, a putnički prijevoz će se odvijati zamjenskim autobusima”, dodao je.

“Po našim saznanjima tehnički je sve bilo ispravno, a više će se znati nakon očevida”, rekao je Barišić.

Ivana Šenicnjak iz križevačke policije su priopćili da će više informacija biti poznato nakon očevida koji bi danas trebao biti dovršen.

Ivana Šenicnjak

Izvor: n1/ Foto: n1

Izvorni autor: N1 Hrvatska/Foto: N1

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.