Ivanka Bušljeta: DRUG PUPOVAC !!!

13.01.2021. 15:20:00

Drug Pupovac kao glavna poluga vlasti u ovoj zemlji i dalje ne bira riječi već sve hrvatsko svojata pa tako i dalje Banovinu Banijom a hrvatska sela srpskim selima naziva !!!
S toga, ovim putem javno drugu Pupovcu poručujem da prestane hrvatsku zemlju svojatati i razdor u zemlji raditi !!!
Isto tako drug Pupovac MORA znati da u Hrvatskoj nema srpskih sela već su sva sela Hrvatska bez obzira kako se zvala !!!
A to, što manjinski srpski narod u njima živi nema veze sa Srbijom a još manje sa Velikom !!!
Druže Pupovac u ovoj zemlji službeni jezik je Hrvatski a pismo latinica s toga, ili se ponašaj u skladu sa stvarnim činjenicama zemlje u kojoj si rođen i u kojoj živiš ili seli tamo gdje i kome pripadaš !!!
I u ovoj strašnoj tragediji na Banovini ti si taj koji stradalnike dijeliš dok naš humani narod svima bez podjela pomaže i može te sram biti !!!
Isto tako ne spominješ hrvatske branitelje pravoslavne vjere koji su bez svojih domova ostali samo zato jer su po tebi na "krivoj" strani bili što je i više nego jadno a slobodno mogu reći i bolesno ponašanje !!!
Ti si taj koji pravoslavce po "zaslugama" sortiraš i dijeliš i ti si taj koji pripadnike svog naroda vrijeđaš !!!
Kao takav nigdje nisi dobro došao pa čak ni u Beograd osim što od tebe iz prve ruke korisne informacije dobivaju !!!
Ali, zato, oni tebe mudro u svoje svrhe koriste kako bi ti njihove interese u Hrvatskoj zastupao !!!
Zar te nije SRAM hrvatski kruh jesti a velikosrpsku politiku zastupati i pljuvati u zdjelu koja te obilato delicijama hrani dok pošten narod po bajama kopa kako bi preživio ???
A to, što vrli Plenki tebi ta nakaradna ponašanja dozvoljava ne znači da ih hrvatski i srpski narod odobrava osim onih koji isto kao i ti razišljaju ali ste u manjini i vjeruj mi, brzo će te utihnuti i na zasluženo mjesto biti stavljeni !!!
A što se tiče medija koji su u službi ove nakaradne politike i oni će uskoro kad se vlast promijeni utihnuti a ne tebi kao hodajućem zlu medijski prostor ustupati kojeg ničim nisi zaslužio dapaće, samica i tamnica za tebe je prava nagrada obzirom kako se u ovoj napaćenoj zemlji sve ove godine ponašaš !!!
Tvoje bahato i bezobrazno ponašanje sve granice našeg strpljenja je prevršilo !!!
Kultura ponašanja ili kultura života u zemlji u kojoj si rođen morala bi na pristojnoj i ljudskoj razini biti !!!
Međutim, po tom pitanju ti si primitivac svijetskih razmjera koji bez imalo obraza i srama po ovoj zemlji hodaš još si uvjeren kako si "faca" !!!
Još besramno izjavljuješ kako je rat srpski i hrvatski narod ujedinio ???
Ajde majke ti reci mi odakle te nebuloze izvlačiš kad smo zbog takvih kao što si ti morali ratovati a to "mudro" prešućuješ !!! ZAŠTO ???
Ne spominji više lažnu pomirdbu i neku povezanost ta dva naroda kad i sam znaš da je to za sada nemoguća misija sve dok Srbija ratnu odštetu Hrvatskoj ne prizna i ne isplati i dok sve pokradeno u našu zemlju ne vrati !!!
Gukni "golube" gdje su naši nestali i doktor Šreter ???
Ti sve podatke znaš a uporno šutiš !!! ZAŠTO ???
A što se tebe i Plenkija tiče odnosno, kad o nekoj pomirdbi pričate koliko mi je poznato vi jedan protiv drugog niste ratovali niti ste svoju krv proljevali a da jeste, drugačiju bi pjesmu Plenki pjevao a ne s tobom žikino kolo igrao !!!
I dobro zapamti, ni tebi ni Plenkiju vaše grijehe hrvatski domoljubni narod pa tako ni grobovi naših poginulih HEROJA nikada zaboravit neće jer;
NI OPROSTA NI ZABORAVA NEMA !!!
I za kraj Pupi, pozdravit ću te sa najljepšim pozdravom na svijetu a glasi;
Opis fotografije nije dostupan.

** Mišljenja iznesena u kolumnama osobna su mišljenja njihovih autora i ne odražavaju nužno stavove redakcije Portala Dnevnih Novosti

Izvor: Ivanka Bušljeta/Foto: ilustracija

Izvorni autor: Ivanka Bušljeta

Autor: