Ivanka Bušljeta:RATNI ZAPOVJEDNICI I GENERALI HRVATSKE VOJSKE SRAMITE SE !!!

23.01.2021. 10:27:00

Vaša šutnja uši para i upravo ta šutnja o svima vama (čast izuzecima) puno govori !!!
Tih 90-tih uz naše redarstvenike HOS-ovci su prvi u obranu zemlje stali kako bi ju od najezde četnika obranili i oni su najteže i najisturenije položaje su držali !!!
Gdje god je vama kao ratnim zapovjednicima na položaju zapelo tada se HOS-ovce na ispomoć pozivalo i oni su vaše linije od proboja četnika držali i spašavali i oni su svoje živote u temelje ove zemlje ugradili da bi vi na račun njihove prolivene krvi i ugašenih mladih života po činovima napredovali pa tako ste i do činova generala došli a da mnogi od vas ni prve crte bojišnice niste vidjeli !!
Mnogi od vas iz Jugo vojske u HV ste prebjegli kako bi svoje glave od četničkog noža sačuvali a ne kako bi svoje živote ugrozili pa tako i danas čuvajući svoje pozicije da ne kažem i nešto više sa obilježavanja VRO Maslenica podvijenog repa odlazite što nije ni časno ni vojnički već isključivo poslušnički što ratnim zapovjednicima i generalima ne priliči !!!
Vrli Milanović HV i našu Ljepoticu u privatni cirkus pretvara a da vi na njegova ponašanja ne reagirate i da u obranu HOS-ovca svoj glas ne podižete to je i više nego nečasno da ne kažem i neku težu riječ koja vam se sigurno ne bi svidjela iako baš te ružne riječi zaslužujete zbog vašeg bezosjećajnog ponašanja !!!
Mnogi naši HOS-ovci kao i ostali branitelji pod vašom zapovijedi su ginuli, krvarili i svoje POBJEDE slavili a vi ih se tako lako odričete kao da su bili glineni golubovi a ne dio vaših ratnih postrojbi u kojima ste se na račun njihovih zasluga vi činovima okitili !!!
Nije vas briga kako naši branitelji žive ni kako ove silne NEPRAVDE podnose ni zašto ruku na sebe podižu ???
Žalosno je da ste "zaboravili" protiv koga ste ratovali kad dozvoljavate da nam pripadnici agresorske vojske u Vladi i Saboru sjede i da oni o sudbinama hrvatskog naroda odlučuju !!!
Od ove izdajničke vlasti samo šokove i ponižavanja doživljavamo pa se veličanstvene POBJEDE HRVATSKE VOJSKE svijesno i ciljano degradiraju kao i sve zasluge hrvatskih branitelja što se zorno sa obilježavanja obljetnica iz Okučana, Knina i sada iz Zadra vidi !!!
Nažalost, mnogi od vas ovoj političkoj prostituciji ste se prodali pa se pitam; zar vas nije SRAM svekolikog domoljubnog hrvatskog naroda, obitelji poginulih i nestalih hrvatskih branitelja pa tako i mnogih živućih branitelja koji vaš ratni put znaju kao i to; kako su pojedini zapovjednici sa prvih crta bojišnice bježali !!!
I za kraj ponavljam; čast izuzecima koji su časno i pošteno svoje činove zaslužili i sa svojom vojskom od početka do kraja rata na prvoj crti bojišnice bili a ovi drugi sami će se u mom tekstu prepoznati jer, svi mi znamo tko su nam zapovjednici bili i kako su se ponašali !!!
Jer, bilo je i takvih zapovjednika koji su se u tenkovima okolo na sigurnom vozikali dok su njihovi vojnici na prvoj crti bojišnice ginuli, krvarili i svoje dijelove tijela po bojištima ostavljali !!!
S toga, dobro razmislite što hrvatskim braniteljima radite i zapitajte se, što bi vi danas bili da vam nije bilo hrvatskih branitelja a koji su, riskirajući svoje živote vaše živote od sigurne smrti sačuvali ???

** Mišljenja iznesena u kolumnama osobna su mišljenja njihovih autora i ne odražavaju nužno stavove redakcije Portala Dnevnih Novosti

Izvor: Ivanka Bušljeta/Foto: ilustracija

Izvorni autor: Ivanka Bušljeta

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.