Ivanka Bušljeta:STANIMO U OBRANU HOS-a !!!

25.01.2021. 16:48:00

Dragi moji branitelji i svekoliki domoljubni narode kako u Domovini tako i vi po svijetu rasuti stanimo u OBRANU HOS-a i SVI ZAJEDNO DOSTA PROGONU HRVATSKIH BRANITELJA RECIMO !!!
Jer, ako ova izdajnička bagra HOS-ovu kičmu slomi dobro moje riječi zapamtite; i sve ostale ratne postrojbe istu sudbinu će doživjeti ako se ne pokrenemo i ako naše branitelje od daljnjeg progona ne zaštitimo !!!
Svi oni svojom krvlju i svojim životima i vaše živote od sigurne smrti su spasili i nitko od nas NEMA PRAVO NA ŠUTNJU kako bi se Srbiju od odgovornosti zaštitilo i to po principu izdajničko trgovačke politike i ugađanja EU koja sa Srbijom nije ratovala niti je svoje mrtve sahranjivala !!!
Ova hajka po pitanju HOS-a nije slučajna već godinama dobro planirana akcija kako bi i sve ostale ratne postrojbe po malo ali sigurno na križ razapeli samo zato jer su svoj narod i svoju zemlju od najezde krvoločnih četnika OSLOBODILI !!!
Mnoge naše obitelji za cijeli život u crno su zavijene zbog četničkih hordi koje su naš narod nemilosrdno ubijali i koje su nam zemlju razarale !!!
Srpska diplomacija ne miruje i sto na sat vozi pa lažima svoje ciljeve ostvaruje a našu diplomaciju šišmiši vode koji još uvijek po vlažnim spiljama naglavačke vise !!!
U protivnom, kad bi mi umjesto šišmiša hrvatsku diplomaciju imali tada bi Srbiju argumentirano dokazima pobijali !!!
Tada se njihove "civile" do zubi naoružane ne bi u Zakon o hrvatskim braniteljima na silu guralo a kamoli im se odštete po dogovorenom statusu određivalo što je van pameti i zdravog razuma kojeg u hrvatskoj politici ni na vidiku nema a kamoli u stvarnom i realnom životu !!!
U našoj srpsko hrvatskoj koaliciji ili bolje rečeno nakaradnoj trgovačkoj politici laži se na kile kupuju a koje isključivo za razmjenu "dobara" služe ali, ta njihova razmjena "dobara" isključivo na štetu hrvatskog naroda ide !!!
Pa tako, Srbija preko Pupovca sa ostalim manjincima koji se iz našeg proračuna financiraju otvoreno protiv nas i naše zemlje već godinama uspješno rade i djeliju !!!
Jer, zajednički cilj im je Domovinski rat i naše branitelje totalno degradirati i u dogledno vrijeme sve ratne postrojbe ugasiti !!!
A na tom "tajnom" projektu već godinama uspješno i nesmetano rade i nažalost, u puno toga uspijevaju !!!
S toga, dragi moji branitelji stanimo u OBRANU NAŠIH SVETINJA jer, danas je HOS na redu a već sutra i mi ostali kroz istu kalvariju će mo prolaziti !!!
Samo, tada, neće nas biti dovoljno da se obranimo jer, i sami znate da nam dnevno od 10-15 branitelja umire a da taj zabrinjavajući podatak naše izdajnike na vlasti ne brine !!!
Ni Milanovićevi odlasci sa obilježavanja naših POBJEDNIČKIH obljetnica nisu slučajni kao što ni on nije slučajno predsjednik ove Države postao dapaće !!!
NIŠTA NIJE SLUČAJNO VEĆ, SVE SVOJ CILJ I SVRHU IMA !!!
Pa tako ni Knin, ni Okučani, ni Zadar, ni Grubori kao i sve njihove dosadašnje gadosti nisu slučajne kao ni navodna pomirdba od koje ni P nema ali, bitno je, da je razvikana iako je neutemeljena !!!
Već, sve su to dobro režirane predstave srpsko hrvatske koalicije a u kojima sve manje braniteljsko hrvatske publike ima !!!

** Mišljenja iznesena u kolumnama osobna su mišljenja njihovih autora i ne odražavaju nužno stavove redakcije Portala Dnevnih Novosti

Izvor: Ivanka Bušljeta/Foto: ilustracija

Izvorni autor: Ivanka Bušljeta

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.