JUGOSLAVENSKI NACIONALIZAM !!!

05.11.2021. 19:18:00

Mi smo zemlja u kojoj jugoslavenski nacionalizam i takozvani zeleni koji su već Zagreb okupirali sve više jača i prvi potez im je bio hrvatske zastave po Zagrebu smanjiti jer im smetaju kao i murali koji su za njih neprimjereni !!!
Mi smo zemlja u kojoj se izdaje, laži i vrijeđanja demokracijom nazivaju a istina je govor mržnje i sve gore navedeno drugovima i drugaricama uredno prolazi i samo se pitam do kada moj hrvatski narode ???
Mi smo zemlja u kojoj lažovi, neradnici i niš koristi dobro i lagodno žive a pošten narod po bajama kopa i tu istu zemlju zbog lažnog blagostanja u jednom smjeru napušta !!!
Mi smo zemlja u kojoj na tisuće raznih struka i zanimanja nedostaje ali, to "naše" uglednike ne zabrinjava dapače, još ovoj nekolicini vrijednog naroda koji za trojicu rade nemilosrdno otkaze dijele !!!
Mi smo zemlja apsurda i poremećenih vrijednosti u kojima se vrijedan i pošten narod već godinama nemilosrdno raseljava i gazi !!!
Takozvane zelene isključivo njihova ideologija zanima a kao soroševi plačenici moraju svoja financiranja opravdati !!!
Pa tako, po školama vjeronauk ukidaju a uvode neki novi predmet po svojim željama, zamislima i kriterijima a naš vrli Bozanić kao poglavar Kaptola još sa smiješkom taj njihov "predmet" kao dobar izbor hvali međutim, taj njegov hvalospijev isključivo sve o njemu kao poglavaru katoličke Crkve govori !!!
Mi smo zemlja ponosnih Hrvata ali i zemlja ljudskog šljama a te dvije frakcije u istoj zemlji zajedno ne opstaju dapače, sve zavisi dokle će ovi ponosni na njihove gadosti mirno gledati i šutjeti !!!
Mi smo hrvatska Država koja hrvatsku vlast nema ali, imamo interesne skupine koji ovu našu Ljepoticu već godinama iznutra rasturaju !!!
Mi smo zemlja u kojoj se pošten čovjek i njegov rad ne cijeni ali, cijene se domišljati izdajnici i lopovi još slove kao ugledni građani !!!
Mi smo zemlja u kojoj metalne ograde te "ugledne" kao u Kninu od korone štite a nas s druge strane te iste ograde ta ista korona nemilosrdno napada što znači, da su naši "uglednici" opasan virus kad i korona od njih bježi !!!
Mi smo zemlja hodajućih nezgoda jer, gdje god "naši" uglednici dođu sve se za njima ruši a to urušavanje hrvatskih vrijednosti već odavno je po dobrom starom scenariju viđeno !!!
Mi smo zemlja naknadne pameti samo, šteta, što se ta njihova pamet na stočnoj vagi ne važe obzirom, da se gotovo svi oni manirima i "jezikom" stočnog sajma u javnosti služe !!!
I na kraju, moram reći, kako svi ti "uglednici" isključivo na krilima medija lete a koji njihove izdaje i lopovluke od javnosti skrivaju !!!
Ti isti mediji nisu objektivni već uporno rasprodaju ove zemlje prešućuju kao i to, kako su srpski tajkuni našom zemljom od Slavonije do Dubrovnika zagospodarili !!!
E moj hrvatski narode to je gorka istina o kojoj svi u ovoj zemlji šute pa tako i braniteljske udruge uz gromoglasnu šutnju Generalskog zbora što je nakon toliko prolivene braniteljske krvi nedopustivo !!!
A Vlada ???
Čija Vlada ???
Što ona radi ???
E pa ona je ta koja sa svojim partnerima dirigentnu palicu za propast ove zemlje u svojim rukama drži !!!

** Mišljenja iznesena u kolumnama osobna su mišljenja njihovih autora i ne odražavaju nužno stavove redakcije Portala Dnevnih Novosti

Izvor: Ivanka Bušljeta/Foto: ilustracija

Izvorni autor: Ivanka Bušljeta

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.