KANDIDATURA BRKIĆA ZA PREDSJEDNIKA HDZ-a? 'Rođen sam da služim svom narodu, a na kojoj poziciji...'

05.01.2020. 23:01:00

Zamjenik predsjednika HDZ-a Milijan Brkić zahvalio je biračima Kolinde Grabar-Kitarović koji su joj dali glas i čestitao Zoranu Milanoviću koji je, kako kaže 'pobjedio, kojemu treba čestitati i kojemu skidam kapu'.

Na pitanje tko je odgovaran za poraz HDZ-ove kandidatkinje, Brkić nije bio određen: "Hrvatski narod je poslao poruku, hrvatski narod je odabrao smjer, hrvatski narod je izabrao predsjednika države kakvog oni žele.  Mi sad moramo unutar HDZ-a hladne glave,  mudre, pametne glave sada analizirati gdje smo pogriješili, da li smo bili skromni, ponizni, da li smo uvažavali mišljenje s terena ili nismo i nakon toga povući određene poteze."

Hoće li se kandidirati za predsjednika HDZ-a?

"Dosad sam se kandidirao na određene dužnosti unutar HDZ-a, mislim da sam realno procjenio i da sam realan političar, uvijek sam do sada pobijedio. Mislim da ću se kandidirati na jednu od pozicija, a na koju poziciju to još ne znam."

Ali na koju poziciju bi se zamjenik HDZ-a mogao kandidirati, ako ne na onu predsjedničku?

"Nisam rođen da budem zamjenik predsjednika HDZ-a ni predsjednik HDZ-a. Ja sam rođen da služim svom narodu, a na kojoj poziciji to ćemo još vidjeti", rekao je Brkić.

Izvor: bkk/Direktno.hr/Foto:FaH

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.