Kod Imotskog pala sportska jedrilica, pilot dobro

14.08.2022. 19:37:00

IMOTSKI, 14. kolovoza 2022. (Hina) - Na širem području Imotskog u nedjelju popodne je pala sportska jedrilica, a pilot nije ozbiljno ozlijeđen, doznaje se u policiji.

Zrakoplovna nesreća dogodila se oko 16 sati u zaseoku Čajkušići kod Lovreća na području imotske općine gdje je pala šest metara duga sportska jedrilica u kojoj je, neslužbeno se doznaje, bio slovenski pilot koji nije ozbiljnije ozlijeđen.

Na mjestu događaja je počeo policijski očevid jer je Agencija za zrakoplovne nesreće njima prepustila očevidne radnje s obzirom na to da pilot nije ozbiljnije ozlijeđen, a i sportska jedrilica nije jako oštećena.

Policija će nakon završenog očevida Agenciji za zrakoplovne nesreća dostaviti izvješće, a na očevidu je i predstavnik sinjskog aerodroma.

(Hina)

Izvorni autor: HINA/Foto:Ilustracija/policija

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.