MEDVEDEV POTPUNO POBJESNIO: ” Mrzim te gadove i degenerike koji Rusiji žele smrt, učinit ću sve da nestanu’

07.06.2022. 14:20:00

Bivši ruski predsjednik, jedan od najbližih Putinovih saveznika i zamjenik predsjednika Vijeća sigurnosti Rusije Dmitrij Medvedev objavio je novi status na Telegramu.

“Često me pitaju zašto su moje objave na Telegramu tako žestoke. Odgovor je da ih mrzim. Oni su gadovi i degenerici. Oni žele smrt za nas, Rusiju. I dok sam živ, učinit ću sve da nestanu”, napisao je Medvedev misleći na Ukrajinu i Ukrajince.

Dmitrij Medvedev nedavno je zaprijetio i svijetu  Rekao je kako slijedi niz kriza i sukoba kao posljedica antiruskih sankcija te “urušavanje ideje svijeta usmjerenog na Ameriku”. Sugerirao je da bi posljedice sankcija Ruskoj Federaciji bile energetske, logističke, prehrambene i druge krize u svijetu.

Moguća je velika logistička kriza, uključujući kolaps stranih zračnih prijevoznika, kojima je zabranjeno letenje iznad ruskog teritorija”, rekao je Medvedev. “Energetska kriza intenzivirat će se u onim državama koje su nametnule pucanje u vlastite noge, odnosno sankcije na opskrbu ruskim energentima. Nastavit će se daljnji rast cijena fosilnih goriva, a razvoj digitalne ekonomije u svijetu će se usporiti. Doći će do pune međunarodne krize s hranom s perspektivom izgladnjivanja u pojedinim državama”, dodao je zamjenik predsjednika ruskog Vijeća sigurnosti.

Kaže da će mnoge sfere života u cijelosti doživjeti udar. “Novi regionalni vojni sukobi izbijat će na mjestima gdje se situacija već godinama ne rješava mirnim putem ili se zanemaruju značajni interesi velikih međunarodnih igrača. Teroristi postaju sve aktivniji, vjerujući da je pažnja zapadnih vlasti sada preusmjerena na obračun s Rusijom”, napisao je.

Izvor: 7dnevno/PDN/Foto: Guliver Images

Izvorni autor: 7dnevno

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.