MIRO KOVAČ JASAN: Kolinda je platila cijenu politike koja se provodila

05.01.2020. 22:04:00

Unutastranački izbori su pred vratima i nekako se čini da su te poruke upravo usmjerene prema njima

Miro Kovač se poput drugih istaknutih članova HDZ-a vrlo hrabro i direktno odlučio poslati određene poruke nakon izglednog poraza Kolinde Grabar-Kitarović na predsjedničkim izborima.

“Želimo čestitati stožeru Kolinde Grabar-Kitarović na dobro obavljenom poslu. Nažalost, ona je platila cijenu za politiku koja se odigrala u prethodnom razdoblju. Zato treba podvući crtu, promijeniti neke stvari jer ne možemo na ovakav način na parlamentarne izbore. O tim stvarima ćemo kasnije. Na ovaj način ne možemo pobjeđivati”, naglasio je Kovač našem Goranu Latkoviću.

Unutastranački izbori su pred vratima i nekako se čini da su te poruke upravo usmjerene prema njima. No, Kovač je ipak odustao ići potpuno u tom smjeru s izjavama, iako je dao neke više nego jasne.

“Žao mi je da je sadašnja predsjednica platila cijenu za politiku koja se dogodila u proteklom razdoblju. Moramo biti kritični i prihvatiti poruku birača. Ona je bila jasna i moramo nešto promijeniti u stranci ako želimo pobjeđivati”, zaključio je Kovač.

Izvor: Priznajem.hr/PDN

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.