Nakon Karoline Vidović Krišto i general Željko Sačić pod budnim okom protuhrvatskih zlotvora

04.07.2020. 14:30:00

Ovih dana prijetnje su upućene iskrenim hrvatskim domoljubima Karolini Vidović Krišto i generalu Željku Sačiću.

Generalu Željku Sačiću je ostavljena sumnjiva poruka na ulaznim vratima njegove vikendice odnosno na vratima njegovog vinskog podruma.

Objavu Željka Sačića prenosimo u cijelosti:

Eto..bagra političkih,protuhrvatskih zlotvora i hulja mi dala do znanja ,na ulaznim vratima mojih vinskih podruma..da me prate. Šalju mi nekakvu "poruku"..valjda da su i oni tu..ulaze kriminalno u moj privatni i osobni prostor..Neka..ne bojim se ja vas...znam ja vas..ali - gotovi ste .

P.s. evo kratkim "operativnim radom" na terenu ..otkrio sam da je bagra došla u selo , u vinograde, sa jednim autom ZG reg.oznake..a sa drugim VŽ. Regom..U prvom bili mladi. Kraće ošišani, a u drugom malo stariji..do 50 g..i kad ih je moj prijatelj pital..pred sumrak. "kaj tu,i koga isčeju"..onda je rekel ovaj sa VŽ regom.."Sačića. ..dogovorili smo s njim postavljanje -parketa" ..Aaa..majke ti mile budala..hehehe. A moj čovjek zna da ja imam sve parkete davno "postavljene" pa ih je .. Zapisal kao "sumnjivce"..i dobro je napravil. ..Sad ćemo vas " parketari" potražiti i malo "prebrusiti" ..hehehe..

Izvor: Željko Sačić/FB/Foto:FB/Željko Sačić

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.