Nema više šale! Najjači mogući Dinamo lovi Ligu prvaka, evo kakav će ‘Dream team‘ izvesti Damir...

20.07.2021. 08:08:00

Na momčad Henninga Berga juriša od prve minute ‘jedanaest veličanstvenih‘

Dinamo se protiv Omonije vraća na tvorničke postavke. Nema više šale, nikakvih eksperimenata, pred Modrima je mjesec dana u kojima će odrediti svoju europsku sudbinu. Iako će u Maksimiru ponavljati da je glavni prioritet osvajanje domaće titule, svi znamo da ja to samo zapravo priča za javnost. Modrima je prioritet Europa jer s te adrese stižu ogromna financijska sredstva, koja osiguravaju stabilnost kluba i uredno, mirno poslovanje. Naravno da je najveća lovina Liga prvaka, ako se Modri uspiju plasirati, minimalno bi zaradili 22,5 milijuna eura.

Zato danas u sudaru s Cipranima trener Damir Krznar aktivira sve svoje najjače snage, maksimirski Dream Team. Na momčad Henninga Berga juriša od prve minute "Jedanaest veličanstvenih". Svi su zdravi i orni za fajt s Cipranima, tu nije bilo nikakvih problema, pa je bilo lako za izabrati. Znamo koja je udarna momčad Modrih, nema tu neke filozofije. Na vratima će biti Dominik Livaković, obranu će popuniti Ristovski, LauritsenTheophile i Moubandje.

image
Dinamo i Omonia sastavi
 SN

U formaciji 4-1-4-1 u vezi će zaigrati defenzivno Kristijan Jakić, ispred njega ordinirat će Majer, Ivanušec, Ademi i Oršić, dok će u špici igrati Bruno Petković. Neki su možda pomislili da će nakon kiksa Livakovića protiv Slaven Belupa i dobrih obrana Danijela Zagorca protiv Valura Krznar razmišljati da od prve minute krene sa Zagorcem, ali ta opcija uopće nije razmatrana. Livaković je najbolji hrvatski vratar, reprezentativna "jedinica", donio je toliko radosti Dinamu svojim fantastičnim obranama, tako da bi zaista bio, pa možemo to kazati, smiješan potez da ga se zbog jednog kiksa posjedne na klupu, bez obzira na to što je Zagorac zaista odličan vratar.

Možda je još Krznar imao malu dvojbu hoće li na poziciju lijevog beka gurnuti Moubandjea ili Štefulja, ali i tu je sve jasno, Moubandje je u prednosti. Modri će u ovu utakmicu igrati sa samo jednim klasičnim desnim bekom, Stefanom Ristovskim.

Naime, Stojanović završava svoj transfer u Empoli, dok Sadegh Moharrami još nije dovoljno spreman. Oči će svakako biti uprte u Brunu Petkovića. Napadač Vatrenih do startu sezone još nije postigao niti jedan pogodak, je li vrijeme za Petkovića? Ili možda novi europski show Mislava Oršića? Za sada na ljestvici europskih strijelaca vodi Arijan Ademi s dva pogotka Valuru...

Izvor: sportske.hr/Foto: GNK Dinamo

Izvorni autor: Davorin Olivari / Foto: gnk dinamo

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.