Novi zaplet: Đoković je dan nakon pozitivnog PCR testa na Covid-19 dijelio nagrade najboljim tenisačima Beograda. Evo i dokaza...

08.01.2022. 16:18:00

Taman kada se učinilo da se saga o Novaku Đokoviću otpletljava, stigao je novo zaplet. Samo tko se zapetljao?

Skandal do skandala. Nakon što je Đokovićev odvjetnički tim objavio kako posjeduje dokument prema kojem je najbolji tenisač svijeta 16. prosinca dobio pozitivan nalaz na PCR testiranju te da je zaražen koronavirusom, na osnovu čega bi trebao biti izuzet iz obveze cijepljenja za ulazak u Australiju i nastup na Australian openu, na vidjelo dana izlaze nelogičnosti ovakve objave.

Samo dan kasnije Novak je sudjelovao u dodjeli nagrada najboljim tenisačima Beograda prema izboru Teniskog saveza Beograd.

U izvještaju portala Blic se navodi kako su u Teniskom centru Novak na Dorćolu tog 17. prosinca nazočila samo djeca zbog epidemioloških mera uslijed pandemije izazvane koronavirusom.

Znači li to da je Đoković išao zaražen među djecu, ili da nešto nije u redu s dokumentom s kojim mašu odvjetnici.

Spomenimo kako se u tekstu navodi kako je predsjednik teniskog saveza Beograda Milan Slavković tada uručio Novaku 'ikonu Belog Anđela za sve što je učinio u teniskom sportu, sportu uopće, za sva dostignuća i plemenitost koju svakodnevno čini širom planete, što je jedinstven i unikatan heroj Srbije, sporta i ljudi širom meridijana'.

Cjeloviti tekst s ovog događaja možete pročitati OVDJE.

O cijelom slučaju oglasio se i veliki Patrick John McEnroe. Istina, promašio je za jedan dan podatak o Novakovom pojavljivanju u javnosti, ali poanta ostaje ista.

Na svom Twitter profilu je napisao:

'Pa da razjasnim ovo… Novak je bio pozitivan 16. prosinca, pojavio se na vlastitom javnom događaju 18. prosinca? A da bi se prijavilo za medicinsko izuzeće trebalo je dostaviti dokumentaciju do 10. prosinca...?

Izvor: tportal.hr/Foto: PIXSELL

Izvorni autor: Branko Tabak

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.