Ovo je sastav s kojim će Hrvatska ići protiv Belgije

01.12.2022. 10:07:00

Izbornik Zlatko Dalić odabrao je sastav za odlučujuću utakmicu u grupnoj fazi na Svjetskom prvenstvu protiv Belgije, piše Narod.hr.

Naime, neće mijenjati momčad koju je poslao na travnjak od prve minute protiv Kanade (4:1), doznaju Sportske novosti. Dominik Livaković je siguran na golu, četvorica u obrani su Josip Juranović, Dejan Lovren, Joško Gvardiol i Borna Sosa. U sredini su godinama nezamjenjivi Marcelo Brozović, Luka Modrić i Mateo Kovačić.

Marko Livaja će nakon odlične utakmice protiv Kanade opet biti prvi izbor u napadu, dvostruki strijelac protiv Kanade Andrej Kramarić opet ide na desno krilo, dok će na drugoj strani biti Ivan Perišić.

“Nemam potrebe puno lutati. Veseli što i na klupi imam igrače koji mogu dobro odigrati”, rekao je Dalić u najavi utakmice s Belgijom.

Izvor: Narod.hr/PDN/Foto:screenshot/Google

Izvorni autor: mh/narod.hr

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.