Penava najavio da će spojiti hrvatske i srpske škole ako dobije još jedan mandat. Zna i tko će se tome protiviti

24.05.2021. 21:19:00

'Ako dobijem još jedan mandat, očekuje me ujedinjavanje odvojenih škola i vrtića. Znam da će se tome protiviti HDZ i SDSS, ali znam da će to većina građana Vukovara od mene očekivati', rekao je kandidat za gradonačelnika Vukovara Ivan Penava

Penava je dodao kako je došlo vrijeme da 'djeca više ne idu u odvojene škole i vrtiće' te da to misli staviti na prvo mjesto u trećem mandatu.

Kandidat za gradonačelnika Vukovara Ivan Penava (Ivan Penava - nezavisna lista) gostujući u HTV-om Dnevniku rekao je kako smireno i staloženo očekuje drugi krug izbora u nedjelju te se nada da će građani tada potvrditi njegov treći mandat.

Dodao je kako će se postaviti i kada ponovno pobjedi, isto kao i do sada. Istaknuo je kako je njegov mandat bio bez ijedne afere, optužbe. 

Izvor: tportal.hr/Foto: Davor Javorovic/PIXSELL

Izvorni autor: I. Ba.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.