Pijani vozač kod Novske sletio s ceste i autom pokupio dijete koje je guralo bicikl. Teško je ozlijeđeno

26.03.2023. 10:51:00

Mladom vozaču ranije je već oduzeta vozačka. Osim djeteta, pokupio je i 18-godišnjaka koji je lakše ozlijeđen

Sisačko-moslavačka policija javlja da je u subotu oko 19 sati u mjestu Bročice, koje je u sastavu grada Novske, došle do prometne nesreće u kojoj je teško ozlijeđeno dijete. Do nesreće je došlo kada je 23-godišnjak upravljao autom kutinskih registracija pod utjecajem alkohola od 2,3 promila. Muškarcu je ranije bila oduzeta vozačka zbog prikupljenih negativnih bodova.

Policija dalje navodi da je dolaskom do raskrižja, prilikom izlaska iz zavoja zbog neprilagođene brzine, sletio s ceste i udario 18-godišnjaka i dijete koji su pored ceste gurali bicikle. Nakon toga je pobjegao s mjesta događaja, a ozlijeđenima nije ponudio pomoć. Policija kaže kako ga je brzo pronašla i uhitila, piše Telegram.hr.

Dobio je kaznenu prijavu

Muškarac je 18-godišnjaku zadao lakše tjelesne ozlijede, dok je djetetu zadao teške.

Policija kaže da će zbog izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu i nepružanja pomoći 23-godišnjak biti predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave sisačko-moslavačke, uz kaznenu prijavu.

Izvor: Telegram.hr/FOTO:Ilustracija/policija

Izvorni autor: PDN/Telegram.hr

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.