Policajci koji su vodili vojnika u Slavonskom Brodu pod istragom. Izgleda da jednu stvar nisu smjeli napraviti

29.12.2022. 16:01:00

Drugi dan Božića, tri su policijska službenika u Slavonskom Brodu provela u društvu 24-godišnjeg napadača koji je na Badnjak brutalno cipelario drugog mladića odjevenog u Djeda Božićnjaka. 

Najprije su ga u 9 sati doveli na ispitivanje u Općinsko državno odvjetništvo u Slavonskom Brodu - gdje je osumnjičeni bio vezanih ruku, a sa svake strane držao ga je po jedan policajac.  

Ispred zgrade Županijskog suda na pitanje majke može li svog sina "barem poljubiti", policijski su službenici to dopustili, "davši im privatnost" potpunim odmicanjem od osumnjičenog koji je nekoliko trenutaka bio bez ikakve policijske kontrole.

Sada je protiv njih u tijeku provjera.

"U Policijskoj upravi brodsko-posavskoj provode se provjere vezano za postupanje policijskih službenika prilikom privođenja 24-godišnjaka sucu istrage Županijskog suda u Slavonskom Brodu te će se nakon provedenog i utvrđenog poduzeti mjera sukladno važećim propisima". 

Izvor: Direktno.hr

Izvorni autor: js/Foto: snimka zaslona/YouTube

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.