POLICIJA ISTRAŽUJE SNIMKE IZ KNINA, POTVRDILI: “TKO JE VIKAO ZDS BIT ĆE PROSESUIRAN!”

07.08.2020. 13:21:00

Iz Policijske uprave šibensko-kninske potvrdili su za N1 da su policijski službenici snimali okupljanje kod spomen obilježja u Kninu, nakon službene proslave Oluje. N1 je snimio okupljene u majicama s HOS-ovim grbom na kojem se nalazi “ZDS”.

Kao što se vidi na snimci, pritom su okupljeni uzvikivali pozdrav iz domovinskog rata “Za dom spremni”, a policijski službenici su skup snimali.

Zato je N1 zanimalo jesu li u PU šibensko-kninskoj registrirali što protuzakonito i, ako da, jesu li postupali po toj osnovi.

“Policija je navedena okupljanja na području Knina dokumentirala putem video zapisa, čije pregledavanje je u tijeku. Ukoliko se pregledom video snimki utvrde protupravna ponašanja, ona će biti procesuirana sukladno zakonskim propisima”, odgovorili su.

Izvor: Priznajem.hr/PDN/Foto:FaH

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.