Policija moli građane da ne izlaze na ulice: Traže ubojicu

11.01.2020. 17:12:00

U Splitu je oko 15.35 u centru grada došlo do pucnjave na dvije lokacije. U događajima su smrtno stradale dvije osobe, a jedna je prevezena na pružanje liječničke pomoći...

U centru Splita u subotu poslijepodne upucana su tri muškarca. Jedan je čovjek ubijen u Radmilovićevoj ulici, drugi na Šperunu. Treći je ranjen.

- U Splitu je oko 15.35 u centru grada došlo do pucnjave na dvije lokacije. U događajima su smrtno stradale dvije osobe, a jedna je prevezena na pružanje liječničke pomoći - javljaju iz policije.

- Prema prvim informacijama s terena, počinitelj je muškarac obučen u crno, ima oružje i kreće se put Marjana. Molimo sve građane na tom području grada da se sklone s ulica i da, ako uoče osobu, odmah zovu policiju. Sve raspoložive policijske snage su na terenu i tragaju za počiniteljem - poručili su iz splitske policije.

Izvor: 24sata/ Foto: Screenshot (Dalmatinski portal)

Izvorni autor: Višnja Kragić Mahmutović

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.